Würth ny hyresgäst i Uppsala

22 september 2020

OOF Group har tecknat hyresavtal med en internationell aktör inom proffshandel. Yrkesbutikskedjan Würth expanderar i Uppsala och flyttar till 530 m² i Östra Fyrislund.

Den nya butiken är dubbelt så stor, ligger intill E4 och ingår i ett kluster av yrkesbutiker som öppnar i närområdet.

– Det känns jättekul att vi nu kan tillgodose kundernas inköpsbehov genom att erbjuda ett bredare utbud av förbrukning och utrustning som de använder i sin vardag som yrkesproffs, säger Jan Kahlin, Divisionschef Butik på Würth.

Würth säljer bland annat förbrukningsmaterial, verktyg, maskiner och arbetskläder till fordonsverkstäder, industrin, byggarbetsplatser och hantverkare.

– Det är självfallet glädjande att vi lyckats locka ytterligare ett starkt varumärke till Östra Fyrislund. Det lättillgängliga läget intill Uppsalas södra infarter och det direkta kopplet till E4 är mycket uppskattat av våra hyresgäster, säger Robert Eek, VD för OOF Group.

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag Sveriges ledande leverantör av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg-, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. som under 2019 hade en omsättning på 14,3 miljarder euro.

OOF Group AB bedriver projektutveckling av bostäder och kommersiella fastigheter för industri, handel och kontor.


Filer för nedladdning