Samma snygga hus med nytt pris

För fyra år sedan började vi skissa på ett bostadsprojekt i Rosendal. Efter flera år och många timmars arbete fanns äntligen bygghandlingar till ett riktigt fint hus med 87 lägenheter, ett hus vi kallar Prefektgatan 8.

Ungefär samtidigt som handlingarna var klara förändrades bostadsmarknaden. Försäljningsprocesserna tog allt längre tid och priserna började sjunka. Allt arbete som lagts ner fick inte gå förlorat enbart för att marknaden kylts av en aning.

Något behövde göras.

Vi beslutade oss för att genomföra en ny upphandling, med nya entreprenörer. Med en sak för ögonen: att bygga huset smartare och effektivare utan att göra avkall på kvalitet och ambition. Arbetet blev oväntat framgångsrikt och vi kan därför erbjuda exakt samma vackra hus, med samma fina materialval, utan eftergifter – men 20 procent lägre pris.

Då behåller vi den snygga ekparketten, stenskivan i köket har vi inte heller rört och de stora fönsterpartierna skulle vi aldrig drömma om att byta ut. Till och med Siegbahnsparken rakt över gatan finns kvar.

Ring eller mejla vår mäklare, Jennie Hedengren, så berättar hos gärna mer.

Jennie Hedengren, 0733-23 00 10

jennie.hedengren@notar.se