Moderna, luftiga bostäder i tre plan med fokus på exklusiva materialval och naturen i centrum, men ändå med stadskänsla. Så kan radhusområdet Hågablick sammanfattas. Totalt har vi byggt tio radhus om sju rum och kök med utsikt över Hågadalen-Nåstens naturreservat.

Att bostäderna är något helt annat än ordinära radhus känns på en gång. Den exklusiva och lyxiga känslan är genomgående, och märks bland annat på de stora öppna partierna som ger rymd och gör det enkelt att trivas. Radhusens tidlösa furufasader smälter in med uppväxta villaträdgårdar för att bilda en harmonisk enhet.

Husen, som har byggts i förnyelsebara material i såväl stommar som fasad, består av öppna planlösningar. I varje bostad finns glaspartier från markplan till takhöjd, vilket ger en inbjudande atmosfär av rymd och ljus. På ovanvåningarna ligger sovrum, badrum, wc och utgång till två balkonger, varav den ena är vänd mot sydväst. Här finns även en öppning ner mot nedervåningens vardagsrum. Samtliga hus har gott om plats för förvaring såväl som stora umgängesytor.