Aktuella projekt

Kvarnhusen, Uppsala

På Vikvägens sista obebyggda tomter avslutar vi Vårdsätraviks radhuskvarter med tolv bostäder ritade av prisbelönta arkitektkontoret Tham Videgård Arkitekter. Säljstart planeras till hösten 2019.

Häradshusen, Uppsala

På historisk mark i södra Uppsala, alldeles intill Mälaren, fortsätter utbyggnaden av Uppsalas kanske mest eftertraktade radhus- och villaområde.

Prefektgatan 8, Uppsala

Prefektgatan 8 inrymmer 87 bostäder från ett till tre rum och kök. Kännetecknande för lägenheterna är öppna sociala ytor, rikt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt.

Avslutade projekt

Hågablick, Uppsala

Längs med Vårdsätravägen, med Hågadalens naturreservat som närmaste granne, projekterar vi för tio exklusiva radhus om 6 rum och kök.

Dragonhusen, Uppsala

Med sjön Ekoln i blickfånget, den unika uppländska naturen inpå huslivet och Uppsalas cityliv bara tio minuter bort skapar vi en ypperlig plats för dig att bo.

På ritbordet

Östra Sala backe

I Östra Sala backe, längs med Fyrislundsgatan, planerar vi för ett trettiotal lägenheter med fokus på hållbart byggande och nytänkande arkitektur.

Kvarteret Assar

I populära Luthagen vill vi förtydliga gatubilden med ett flerbostadshus som följer gatan på samma sätt som bostadsfastigheterna i kvarteret Einar i söder och kvarteret Bjarne i öster. Planbesked erhölls december 2015.

Fålhagen 60:1

Invid Fålhagsleden, där villakvarter övergår till innerstad och flerbostadsbebyggelse, föreslår vi en bostadsvolym innehållande ett tjugotal lägenheter med kompletterande lokaler för handel och service som bidrar till en mer komplett stadsmiljö och rikare gatubild. Planbesked erhölls augusti 2017.