Ett landmärke, ett hem. Miljövänliga lägenheter och tidlösa hus. God arkitetktur kan ha flera kvaliteter om den görs rätt. OOF Bostad samarbetar med några av Sveriges mest intressanta arkitekter för att bygga högkvalitativa bostäder i vackert utförande.

 

Stark lokal förankring

OOF Bostad bildades 2015. Sedan starten har bolaget visat stark tillväxt och bedriver idag projektutveckling av tolv fastigheter i Uppsala. Genom en stark lokal förankring är visionen att vara med och påverka Uppsala stadsbild – med högkvalitativa bostäder, vacker design och kloka materialval. Något som inte bara boende i husen, utan även de i omkringliggande kvarter, kan ha glädje av.

 

Branschens mest intressanta arkitekter

I sina projekt samarbetar OOF Bostad med några av branschens mest intressanta arkitekter och designers. Tillsammans skapar vi gedigna bostäder med karaktär, tidlösa och funktionella hem som höjer människors livskvalitet. Allt det som kännetecknar god arkitektur.

Miljömedvetenhet och resurseffiktivitet är en viktig del av bolagets profil. OOF bostad arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller utvecklingen av energisnåla bostäder. Hela vägen från byggfas till färdigt projekt.