Ett landmärke, ett hem. Miljövänliga lägenheter och tidlösa hus. God arkitektur kan ha flera kvaliteter om den görs rätt. OOF Group samarbetar med några av Sveriges mest intressanta arkitekter för att bygga högkvalitativa bostäder i vackert utförande.

 

Stark lokal förankring

OOF Group bildades 2015. Sedan starten har bolaget visat stark tillväxt och bedriver idag projektutveckling av både bostäder och verksamhetslokaler för kontor, handel, lager samt logistik. Genom en stark lokal förankring är visionen att vara med och påverka stadsbilden – med högkvalitativa fastigheter, vacker design och kloka materialval. Något som inte bara boende och våra kommersiella hyresgäster kan ha glädje av.

 

Branschens mest intressanta arkitekter

I sina projekt samarbetar OOF Group med några av branschens mest intressanta arkitekter och designers. Tillsammans skapar vi gedigna bostäder med karaktär, tidlösa och funktionella hus som höjer människors livskvalitet. Allt det som kännetecknar god arkitektur.

Miljömedvetenhet och resurseffektivitet är en viktig del av bolagets profil. OOF Group arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller utvecklingen av energisnåla bostäder. Hela vägen från byggfas till färdigt projekt.